top of page
header-10.jpg

Paula van de Kamp

Mooi zoals je bent

MEER INFO

Het prentenboek

Op een dag besluit Ollie dat het genoeg is.

Hij wil niet meer de enige olifant zonder slurf zijn. 

Hij gaat op zoektocht met zijn grote vriend.

Maar vindt hij zijn slurf? Of iets veel belangrijkers?

Een liefdevol verhaal over een uniek olifantje dat erachter komt dat hij mooi is zoals hij is. 

Voor kinderen vanaf 4 jaar die ook wel eens 

in de spiegel kijken. 

HET VERHAAL ACHTER

'Mooi zoals je bent'

Jezelf accepteren zoals je bent, is makkelijker gezegd dan gedaan. Zeker als je opgroeit in een maatschappij waarin een perfect uiterlijk vaak de norm is. 

​Ouders willen niets liever dan hun kinderen duidelijk maken dat juist hetgeen wat hen in uiterlijk onderscheidt ook hetgeen is wat hen mooi en uniek maakt. Omdat de ontwikkeling van het zelfbeeld al op jonge leeftijd begint, is het van belang dat kinderen hier vroegtijdig bewust van worden gemaakt. 

 

Om in te spelen op deze behoefte en om vanuit mijn eigen ervaring met het opgroeien met een uiterlijke afwijking in de vorm van een schisis (hazenlip) een volgende generatie te inspireren, creëerde ik als afstudeeropdracht aan de Styling en Vormgeving Academie Artemis in Amsterdam het prentenboek

‘MOOI ZOALS JE BENT’.

 

Een kleurrijk kinderboek met een aandoenlijk en uniek olifantje in de hoofdrol dat op een vernieuwende manier het onderwerp ‘zelfacceptatie’ tussen ouders en kinderen bespreekbaar maakt.  

polaroid_links.png
Polaroid_rechts.png

Paula, aug 1996

Over de auteur

Mijn naam is Paula van de Kamp, auteur en illustrator van het boek 'Mooi zoals je bent'. Als afgestudeerd Stylist en Vormgever houd ik mij voornamelijk bezig met Grafisch vormgeven, illustreren en fotograferen.

Vanaf jongs af aan ben ik al gefascineerd door alles wat te maken heeft met tekenen, knutselen en creatief bezig zijn! Vandaar dat de keuze voor een creatieve opleiding na het behalen van mijn vwo-diploma voor velen geen grote verrassing was.

In combinatie met mijn passie voor reizen, fotograferen en schrijven houd ik mij de komende tijd bezig met het najagen van mijn dromen, mijn vrijwilligerswerk in Guatemala en het verkopen van mijn boek. 

fotorond_overauteur.png
TU_foto2.png
TU_foto1.png

Koop en doneer!

Met het kopen van dit boek creëer je niet alleen een lach op mijn gezicht, maar ook op die van vele lieftallige kinderen in het verre Guatemala!

 

Per verkocht exemplaar doneer ik namelijk €5 van de opbrengst aan de stichting Tess Unlimited: een Nederlandse non-profitorganisatie die gratis zorg biedt aan kinderen geboren met schisis in Guatemala.

 

De donaties neem ik persoonlijk mee op mijn eerstvolgende reis naar Guatemala, waar ik weer van dichtbij zal meemaken hoe noodzakelijk en inspirerend het werk is dat de stichting verricht.

Alvast bedankt! - Paula

TU_foto4.png
TU_foto9.png

Meer info of een extra donatie doen?

TU_foto6.png
TU_foto3.png
TU_foto7.png
TU_foto8.png
TU_foto10.png
TU_foto11.png
TU_foto12.png

Testimonials

WAT ANDEREN ZEGGEN OVER 'MOOI ZOALS JE BENT

Tevreden met je aankoop? Laat het me weten! Ik ben benieuwd naar jouw ervaringen met het lezen/aanschaffen van dit boek en zou dit graag met

anderen willen delen. 

vierkantfoto_2.png
vierkantfoto_3.png
vierkantfoto_1.png

Geïnteresseerd?

vogeltje.png

Vragen of opmerkingen?

 

NEEM CONTACT OP

BEDANKT VOOR JE BERICHT!

bottom of page